MİNİKLERDEN İTFAİYE EKİPLERİMİZE ZİYARET

Genel 30/09/2021 14:28

Vakıfbank İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, 25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası dolayısıyla Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti.

Artvin Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından, Vakıfbank İlkokulundaki anasınıfı öğrencileri itfaiye aracı ile alınarak, siren çalarak Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne getirildi. İtfaiye Müdürlüğünde miniklere, itfaiye mesleği tanıtılarak itfaiye araç gerekleri tanıtılarak yaptıkları işler anlatıldı. Daha sonra miniklere ateşle oynamamaları hakkında uyarılarda bulunarak itfaiye aracında bulunan yangın söndürme hortumu ile su tuttular.

Vakıfbank Anasınıfı öğretmeni, Semiha Ocakoğlu Köksal, İtfaiye haftasında çocukların, kurumun görevini, neler yapması gerektiğini ve kendilerinin neler yapması gerektiğini öğrenmeleri için gelip yerinde görmek istediklerini belirterek Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün ekiplerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret Artvin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün miniklere boyama kitabı hediye etmesi ile sona erdi.