ARTVİN BELEDİYESİ, ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Genel 12/10/2021 15:23

Artvin Belediyesi, şehrin alt yapı çalışmalarına ve çevre düzenlenmelerine devam ediyor.

Artvin Belediyesi; Çarşı Mahallesi Baki Çaloğlu Sokakta geçen doğalgaz alt yapısının ardından sokakta bozulan kilit parklar yenileme çalışmalarını tamamladı. Bu çalışmalar kapsamında sokakta buluna kilit parke taşları, yağmur suyu oluğu ve parapet beton işlemleri yapılarak araç ve yaya ulaşımının konforu artırıldı.

Öte yandan Belediye Fen İşleri ekipleri, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında, şehrin en eski sokaklarından biri olan Çarşı Mahallesi Dik Sokakta beton merdivenleri andezit kaplayarak sokağı daha modern ve estetik görüntüye kazandırma çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalarla ilgili Artvin Belediyesinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; Daha yaşanabilir bir Artvin için çalışmaların diğer mahalle ve sokaklarda hız kesmeden devam edeceği bildirildi.