BAŞKAN ELÇİN, MERKEZ MAHALLE MUHTARLIKLARINI ZİYARET ETTİ

Genel 20/10/2021 11:33

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Merkez Mahalle Muhtarlıklarının Aksakaloğlu İş Merkezi’nde bulunan ofisini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette; Balcıoğlu Mahallesi Muhtarı Bekir Yıldırım, Çarşı Mahallesi Muhtarı İsmet Gökdemir, Çamlık Mahallesi Muhtarı Bayram Durmuş, Çayağzı Mahallesi Muhtarı Filiz Dede, Dere Mahallesi Muhtarı Hasan Kalaycı, Orta Mahalle Muhtarı Abdullah Bilgin ve Yeni Mahalle Muhtarı Fikri Alpaslan yer aldı.

Başkan Elçin, muhtarlarla görüş alışverişinde bulunarak Artvin Belediyesinin çalışmaları ve yatırım planları hakkında kendilerine bilgiler verdi.

Merkez Mahalle Muhtarları gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtip, Başkan Elçin’e nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ettiler.