BAŞKAN ELÇİN’İN 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Genel 10/11/2021 08:18

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Elçin:“Türk Milletini esaretten kurtarmak için Kurtuluş Savaşını başlatan üstün askeri ve siyasi dehası ile bu savaşı kazanarak Cumhuriyetimizi kuran, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; kurduğu Cumhuriyet ile esaret altındaki pek çok millete de yol göstermiştir.

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk az zamanda çok işler yaparak, ilkeleri ve gerçekleştirdiği devrimlerle ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıdı. İnsanlar eğer arkalarında bir eser bırakırlarsa ölümsüzleşirler. İşte Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’te en büyük eserim dediği Cumhuriyeti kurup bizlere emanet ettikten sonra ebediyete intikal etmiş ölmemiş, ölümsüzleşmiştir.

Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu, askeri ve siyasi zekasıyla adını Dünya tarihine yazdıran büyük liderimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine her zaman sahip çıkacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü aramızdan ayrılışının 83. yılında büyük bir özlemle ve şükranla anıyorum…” dedi.