ARSİYAD’TAN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 10/11/2021 12:51

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’i, Artvinli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ARSİYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri ile Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt ziyaret etti.

Başkanlık makamında, samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Artvin’in ekonomisin geliştirilmesi üzerine ve ARSİYAD tarafından Artvin’e yapılması düşünülen yatırımlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak sohbet edildi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Elçin, “Şehrimizde yapılacak her türlü yatırım için belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda destekçi oluruz. Artvin için taş üstüne taş koyulması bizleri mutlu eder. " dedi.

Ziyaret; ARSİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Durmuş’un, Başkan Elçin’e, Bursa ile Artvin’in turistlik ve kültürel figürlerinin yer aldığı plaket hediye etmesinin ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.