SALON & DALAM’S AÇILIŞI YAPILDI

Genel 22/11/2021 16:09

İlimizde açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. “Salon & Damla’s ” adlı kadın kuaför salonunun açılışını Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin gerçekleştirdi.

Çarşı Mahallesi Şehit Dursun Acar (Halkevi) Caddesinde, hizmet verecek olan iş yeri için düzenlenen açılış programına Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, CHP İl Başkanı Ahmet Biber, MHP İl Başkanı Serdar Kılınç, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yavuz Dinç, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Çoruh ve vatandaşlar da katıldı.

Başkan Elçin, girişimlerinden dolayı iş yeri sahibi Damla Sazlı’yı tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Artvin halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İşletme sahibi Damla Sazlı, başta işletmeyi açmada destekçisi olan ailesi olmak üzere açılış gününde kendisini yalnız bırakmayan bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.

Açılış seremonisinin ardından topluca iş yeri gezildi.