BAŞKAN ELÇİN, KIŞ TEDBİRLERİ KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Genel 23/11/2021 16:39

Artvin’de 2021-2022 yılı kış şartları ve karla mücadele toplantısı Vali Yılmaz Doruk başkanlığında gerçekleştirildi.

Artvin Valiliği Çoruh Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda,  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Salih Avcı tarafından karla mücadele sunumu gerçekleştirildi.

Toplantıda; kış aylarında meydana gelebilecek yoğun kar yağışı nedeniyle gerekli tedbirlerin zamanında alınması, yağmur, kar yağışı, tipi, buzlanma ve sis hallerinde trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik alınması gereken tedbirler, karla mücadelede kurum ve kuruluşlar arasında koordinasyonun sağlanması konuları görüşüldü.

Toplantıya, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum kuruluşlarının amirleri ve stk temsilcileri katıldı.