O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU HASAN KOÇAK’TAN ARTVİN’E TEŞEKKÜR KONSERİ

Genel 05/02/2022 22:49

2022 O Ses Türkiye yarışmasının şampiyonu Artvin’in gururu Hasan Koçak, bugün Artvin Belediyesi önünde teşekkür konseri düzenledi.

O Ses Türkiye yarışmasında gösterdiği başarılı performansı ile şampiyon olan Hasan Koçak, Artvinlilere teşekkür konseri vermek üzere Artvin’e geldi. Artvin Belediyesi hizmet binası önünde kar yağışı altında sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen konserde, müzik severler doyasıya eğlendi.

Konser arasında konuşma yapan Belediye Başkanı Demirhan Elçin “İyi ki geldiniz, bu soğuk havada yağan kara rağmen bu topluluğu oluşturduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birincisi Hasan kardeşim ve Raf Grup Türkiye’de Artvin ismini reklam yaptı, birinci yaptı. Onlar bizi gururlandırdı, onurlandırdılar. İyi bir Artvinlilik yapan Hasan kardeşim ‘Ben Artvinliyim, bana SMS yollayan Artvinlilere de gidip teşekkür konseri vereceğim’ dedi. Biz Artvin Belediyesi olarak bu konserin sadece sahnesini hazırladık, organizasyonunu yaptık. Herhangi bir ücret almadı arkadaşımız. Böyle bir fedakarlık yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en büyük starı bugün Artvin’de olduğu için bu akşam çok mutluyum. Belediyecilik sadece altyapı çalışmaları gerçekleştirmek değil sosyal ve kültürel işler de yapmaktır. Pandemi dolayısıyla sosyal ve kültürel etkinliklerimizi gerçekleştirememiştik. Hasan kardeşimiz sosyal ve kültürel etkinlikleri hayata geçirme noktasında Bismillah dedirtti bize. İnşallah bundan sonra da bu tarz sosyal ve kültürel etkinliklerimizi daha iyi bir şekilde yapacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin konuşmasının ardından O Ses Türkiye Şampiyonu Hasan Koçak’a ödül takdiminde bulundu. Ardından Hatice Eldemir tarafından Artvin’in doğal taşları kullanılarak kumlama tekniği ile yapılan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tablosunu hediye etti ve “Son günlerde Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dil uzatanlar, el uzatanlar, Artvin’den, Cumhuriyet kentinden size sesleniyorum: Emellerinize ulaşamayacaksınız. Atamızı bu ülkeden silemeyeceksiniz. İzin vermeyeceğiz” dedi.

Konserde konuşan Hasan Koçak, “Kıymetli Artvinliler asıl şampiyon sizlersiniz. Verdiğiniz destekler için teşekkür ediyorum. İlk konserimizi Yusufeli’nde verdik. Teşekkür konserlerimiz kapsamında bugün buradayız. Zor denilenleri başarmanın verdiği mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün burada verdiğimiz konserin ardından tüm Türkiye’ye yayılmak istiyoruz. Ekip arkadaşlarım ile birlikte sizlere sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Hasan Koçak’ın teşekkür konserine Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir, CHP Merkez İlçe Başkanı Olgun Gümrükçü, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.