NİSAN AYI OLAĞAN BELEDİYE MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Genel 07/04/2022 15:45

Artvin Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin Başkanlığında, Belediye Başkanlık Makamında gerçekleştirildi.

Artvin Belediye Meclisi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin başkanlığında gerçekleşti. Meclis Toplantısı Başkan Elçin’in, alınan kararların Artvin’e hayırlı olması dileklerinde bulunmasından sonra saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Meclis’in öncelikli gündeminde; yapılan gizli oylama sonucunda, Belediye Encümen Üyeliğine; Gülşen Kurul, Saniye Meriç Küçükay ve Suat Tarım seçildi.

Belediye Meclis Toplantısında yapılan açık oylama ile Plan Bütçe Komisyonluğuna Saniye Meriç Küçükay, Nursal Bülbül, Yüksel Akdeniz, İmar Komisyonuna Olgun Çakal, Kazım Keskin ve Celal Öztürk getirildi.

Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı; 8 gündem 2 ek gündem maddesi görüşülerek karara bağlanması ile son buldu.