KILIÇKAYA KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNDEN BAŞKAN ELÇİN’E ZİYARET

Genel 10/05/2022 16:27

Belediye Başkanımız Sayın Demirhan Elçin’i, Kılıçkaya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Kılıçkaya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı İlhan Katkat  Kılıçkaya Kooperatifinin çalışmaları hakkında, Başkan Elçin'e bilgi verdi.

Başkan Elçin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, imkanlar dahilinde tarım ve hayvancılığın destekçisi olduklarını ifade etti.

Ziyareti, Kılıçkaya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı İlhan Katkat ve beraberindekilerin Başkan Elçin’e, kooperatifin ürünlerini hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekime ile sona erdi.