BAŞKAN ELÇİN, ‘BORÇKA KİTAP GÜNLERİ’ AÇILIŞINA KATILDI

Genel 16/05/2022 15:26

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Borçka Belediyesinin düzenlediği, Borçka Kitap Günleri Açılış programına katıldı.

Borçka Belediye Meydanında gerçekleştirilen, ‘Borçka Kitap Günlerinin’ açılış programının ilk gününde Zeynep Altıok Akatlı söyleşi ve imza töreni gerçekleştirdi. Borçka Kitap Günleri , 16 – 22 Mayıs tarihileri arasında söyleşi,imza günleri ve yayınevi stantları ile kitap severlere bir arada olacak.

Söyleşi ve imza törenin ardından yayınevlerinin stantlarını gezen Başkan Elçin, Borçka Belediye Başkanı Sn. Ercan Orhan’a böyle bir organizasyon yaptığı için teşekkür ederek, okumayı seven herkesi Borçka Kitap Günlerine davet etti.

Açılışa; Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, 20. ve 23. Dönem CHP Artvin Milletvekili Sn. Metin Arifağaoğlu, YAYKOOP Başkanı Elif Akkaya ve kitap severler katıldı.