19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI, ARTVİN’DE TÖRENLERLE KUTLANDI

Genel 19/05/2022 13:16

Artvin’de kutlamalar Milli İrade Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı. Tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti.

Valilik önündeki programda, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran günün anlam ve önemini ilişkin bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından halk oyunları ve spor gösterileriyle devam eden program da Protokol üyelerinin katılımları ile spor etkinlikleri gerçekleştirildi.

Program, Artvin Valiliğinde ‘Çivilerin Dilinden Artvin Resim Sergisi’nin açılışının gerçekleştirilmesi ile sona erdi.

Kutlama törenlerine Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Garnizon Komutan Vekili Piyade Yarbay Eşref Özdemirli, Belediye Başkan Demirhan Elçin, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Emre Büyükyurt,  , Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tügekçioğlu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Genel Meclisi Başkanı Furkan Çakmak,  siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.